Plexi reklámtábla gyártás

Elegáns, kifinomult megjelenésű cég- és reklámtáblák

Plexi reklámtábla gyártás - eMolino

Az egyedi plexi tábla nagyszerű módja a vállalati logók stílusos megjelenítésének, de irodák névtábláinak, tablók megvalósításának is kiváló eszköze.

Az üveghez hasonló tulajdonságú, de annál lényegesen könnyebb akril táblákon a feliratok megjeleníthetőek gravírozással, vagy matricázással. Felhelyezhetők plottolt fóliák, vagy víztiszta matricára nyomtatott dekorációk, akár a tábla hátoldalára is.

A táblákat távtartó elemekkel rögzítjük a falra, mely kifejezetten esztétikus látványt nyújt.

A plexi lemezek vastagságát a felhasználási módtól és mérettől függően választjuk ki. Víztiszta anyagból 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10, 15 illetve 20 mm-es anyagvastagság közül választhatsz.

Abban az esetben, ha nem rendelkezel grafikai tervvel, vagy nyomdakész anyaggal, kedvező árú grafikai szolgáltatást biztosítunk számodra, hogy plexi reklámtábláid a lehető legjobb hatást érjék el.

Plexi reklámtábla gyártás országos kiszállítással

Minden plexi táblát és a hozzá tartozó távtartókat személyesen, saját járművel, vagy csomagszállító partnerünk közreműködésével juttatunk el hozzád. A megrendelt táblákat kérésedre a kívánt helyre fel is helyezzük. A kiszállítás díját a termékek súlya és mérete alapján számoljuk. Csomagszállító partnerünk a GLS. 

Dolgozzunk együtt!

Elérhetőek vagyunk levélben is a hello@emolino.hu címen, vagy telefonon a +36 70 949 0094 telefonszámon.
Árajánlat kéréshez kérjük az üzenetküldést használd!