eMolino nyomdabróker - Széleskörű nyomdai szolgáltatások

Nyomdabróker szolgáltatásaink

Mi az az emolino nyomdabróker?

Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassuk szolgáltatásunkat, mely az ön cégének is időt, energiát, erőforrást és pénzt takaríthat meg.

Nyomdabróker szolgáltatásunk kiszervezett, külsős nyomdai tanácsadó- és ügynöki szolgáltatást takar. Teljesen függetlenek vagyunk, így elsődlegesen nem a nyomdai szolgáltatók, hanem ügyfeleink érdekeit tartjuk szem előtt. Hatékony tervezéssel és irányítással hozzáadott értéket teremtünk, végigvezetjük projektjét a gyártási folyamaton, rövid határidőket és stabilan magas minőséget biztosítunk.
Ha olyan tudásbázisra van szüksége, amely túlmutat szakmai tapasztalatán, vagy akár csak annyira elfoglalt, hogy nincs ideje felkutatni a legjobb megoldásokat, lehetőségeket nyomdai munkáihoz, akkor az eMolino értékes szövetségese lehet.

Megtaláljuk Önnek a legjobb beszállítókat és csökkentjük nyomdai költségeit

Miután felkeresett bennünket és tájékoztatott a projekt részleteiről, összeállítjuk a specifikációk listáját, majd nekilátunk a legjobban felszerelt, leggazdaságosabb beszállítók felkutatásának. Egyes nyomdák az ofszet nyomtatásra, mások a digitális nyomtatásra, vagy éppen a nagy formátumú nyomtatásra specializálódnak. Fontos tehát, hogy több, az Ön által igényelt konkrét munkákra szakosodott szállítót keressünk fel.
A specifikációknak leginkább megfelelő, költségvetésen belüli gyártó kiválasztása összetett feladat. Jelenleg több mint 60 szolgáltatóvál állunk kapcsolatban, amelyek mindegyike egyedi eszközökkel és készségekkel rendelkezik az adott termékek előállításához. Szakértelmünk és ez a széleskörű kapcsolati háló garantálja a minőségi, tökéletes ár-érték arányú kivitelezést, határidőre.

Kezeljük a nyomdai munka minden összetevőjét

A nyomdai kivitelezési munkák összetettségét mutatja, hogy a kész grafikai anyag ellenőrzésével kezdődően akár 10 feletti munkafolyamatot is össze kell hangolni. A hibátlan végeredmény érdekében menedzseljük ezeket a folyamatokat, ellenőrizzük a gyártást, probléma esetén közbeavatkozunk, majd a kész végterméket igénye szerint csomagolva a kívánt módon leszállítjuk önnek.
Nyomdai közvetítőként gondoskodunk arról, hogy minden a tervek szerint menjen.

Mi történik, ha nem a tervek szerint mennek a dolgok?

Egy rosszul sikerült munka esetén a jó nyomdai közvetítő felelőssége, hogy fellépjen, kiderítse, hogy pontosan mi történt, és olyan megoldást nyújtson, amely mind az ügyfelet, mind a nyomdát kielégíti. Teljeskörű felelősséget vállalunk, ez ad teljesen új értelmet a „becsületes bróker” kifejezésnek és ez garantálja ügyfeleink maximális elégedettségét.
Print anyagai esetén érdemes tehát megfontolnia, hogy igénybe vegye az eMolino szolgáltatását. Kérje ajánlatunkat elérhetőségeinken!

Amiben az eMolino megoldást nyújthat önnek: katalógusok, prospektusok, árlisták, könyvek, magazinok, ügyviteli nyomtatványok, termékcímkék, nagyméretű plakátok, molinók, matricák, zászlók, vászon nyomtatás.

Nyomdai szolgáltatásaink

Íves ofszet nyomda

Kiváló minőségű nyomatokat gyártunk nagy mennyiségben, költséghatékonyan.

Erősségünk a prospektusok, katalógusok, magazinok elkészítése, gyártása irkatűzéssel, vagy ragasztókötéssel. Ezek a kiadványok tökéletes felületet biztosítanak cége termékeinek, szolgáltatásainak bemutatására.

Digitális íves nyomda

Gyors megoldás szórólapok, kis példányszámú prospektusok, könyvek, DM küldemények gyártására. A digitális íves nyomtatás tökéletes választás ha szoros a határidő, illetve ha az egyes példányokon változó adatok szerepelnek.

Digitális tekercses nyomda

Matricák, termékcímkék, molinók, mesh hálók, one way vision fóliák, padló- és falmatricák, plakátok, vászon anyagok nyomtatása költséghatékonyan, kis példányszámban is.
Egyedi, személyre szabható, változó adatállománnyal rendelkező címkék egyedi szerszámköltség nélkül.

Országos kiszállítás

Legyártott anyagait kényelmesen kapja kézhez, többé nem kell a szállítás megszervezésével sem bajlódnia.

Az elkészült nyomatokat mennyisétől függően szállítmányozó partnereink közreműködésével, saját autóval, vagy partner futárszolgálataink segítségével szállítjuk ki, kérése szerint akár hétvégén is.

Dolgozzunk együtt!

Elérhetőek vagyunk levélben is a hello@emolino.hu címen, vagy telefonon a +36 70 949 0094 telefonszámon.
Árajánlat kéréshez kérjük az üzenetküldést használd!