Molinó készítés / Reklámponyva gyártás

Megfizethető, tartós, vízálló reklámhordozó kül- és beltéri használatra.

Molinó gyártás, Reklámponyva gyártás

A PVC molinó jó ellenálló képességű reklámhordozó, jelenleg talán a legnépszerűbb reklámipari megoldás. A reklámponyva egy oldalán nyomtatható, ringlizhető, vagy bújtató kialakítására is van lehetőség. Felszerelhető keretbe, lógatható, kifeszíthető, vagy csavarral rögzíthető.

Az időjárás viszontagságainak maximálisan ellenáll, felhasználási területe nagyon széleskörű. Ajánljuk  kiállításokra, koncertekre,  sporteseményekre,  kerítésre vagy homlokzatra szerelve. A molinó feltekerve, összehajtva könnyen tárolható és szállítható, többször felhasználható.

Molinóink 440 g/m2 súlyú frontlit ponyvák, UV álló festékkel, digitális nyomtatással készülnek, mely hosszú élettartamot biztosít. 320 cm szélességű alapanyaggal dolgozunk, nagyobb méretigény esetén a méret hegesztéssel – szinte korlátlanul – növelhető.

A molinó ára tartalmazza a nyomtatást, visszahegesztést, valamint 50 centiméterenként ringlik elhelyezését vagy bújtatózást.

Abban az esetben, ha nem rendelkezel grafikai tervvel, vagy nyomdakész anyaggal, kedvező árú grafikai szolgáltatást biztosítunk számodra, hogy a megrendelt molinó dekoratív és hatékony legyen.

Molinó gyártás árak

1-5 m2

4 300 Ft/m2

6-10 m2

3 300 Ft/m2

11-20 m2

2 800 Ft/m2

21-40 m2

2 600 Ft/m2

40 m2 felett

2 300 Ft/m2

Kedvezményeinkért és egyedi árainkért vedd fel velünk a kapcsolatot!

Molinó rendelés országos kiszállítással

Minden megrendelt molinót személyesen, saját gépjárművel, vagy csomagszállító partnerünk közreműködésével juttatunk el hozzád. A kiszállítás díját a termékek súlya és mérete alapján számoljuk. Csomagszállító partnerünk a GLS. 

Dolgozzunk együtt!

Elérhetőek vagyunk levélben is a hello@emolino.hu címen, vagy telefonon a +36 70 949 0094 telefonszámon.
Árajánlat kéréshez kérjük az üzenetküldést használd!