névjegykártya nyomtatás

Kimagasló minőségű névjegyek egyedi igények alapján is

Névjegykártya nyomtatás - eMolino.hu

A névjegykártya az egyik leglényegesebb arculati elem, mely lehet személyes, vagy üzleti jellegű is. Bár a digitális eszközök korát éljük, mégis azt kell mondanunk, hogy a névjegykártyák a mai napig meghatározóak az első benyomás tekintetében.

Alap esetben 300g-os műnyomó papírra, digitális technológiával nyomtatjuk a névjegykártyákat, de igény szerint választható más alapanyag, akár kreatív papír is. A névjegyek készülhetnek fóliázva, laminálással, vagy bármilyen felületkezelési eljárással, akár 3D UV lakkal is.

Névjegykártya méretek
A névjegyek általánosságban 90 mm × 50 mm, vagy 85 mm × 55 mm méretben készülnek, de természetesen ettől eltérő  igények is megvalósíthatóak.

Abban az esetben, ha névjegyedről nem rendelkezel grafikai tervvel, vagy nyomdakész anyaggal, kedvező árú grafikai szolgáltatást biztosítunk számodra, hogy névjegykártyáid a lehető legtökéletesebb hatást érjék el.

Névjegykárty nyomtatás országos kiszállítással

Minden  névjegyet személyesen, vagy csomagszállító partnerünk közreműködésével juttatunk el részedre. A kiszállítás díját súly alapján számoljuk. Csomagszállító partnerünk a GLS. 

Dolgozzunk együtt!

Elérhetőek vagyunk levélben is a hello@emolino.hu címen, vagy telefonon a +36 70 949 0094 telefonszámon.
Árajánlat kéréshez kérjük az üzenetküldést használd!