Matrica nyomtatás

Öntapadós matricák vinyl és papír alapú változatban is méretre vágva, vagy formára ritzelve

Matrica nyomtatás, öntapadó nyomtatás - eMolino.hu

Az öntapadó matricák nagyon széleskörű felhasználású termékeink. Papír, vagy műanyag öntapadós anyagra készülnek, kültéri és beltéri, valamint irodai felhasználásra is alkalmasak.

Vinyl fóliáink  lehetnek matt, vagy fényes felületűek, készülhetnek laminálással, hogy ellenállóbbak legyenek a környezeti hatásokkal szemben,  vagy anélkül is. Üzletportálok dekorálására, ablakokra, autóra, falmatricaként  is kínálunk megoldásokat, de matricáink szinte bármely anyagra ragaszthatóak.

Válassz matricáink közül, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy kiválasszuk a számodra leginkább megfelelő megoldást.

Abban az esetben, ha nem rendelkezel grafikai tervvel, vagy nyomdakész anyaggal, kedvező árú grafikai szolgáltatást biztosítunk számodra, hogy matricáid a lehető legjobb hatást érjék el.

Fóliavágás / Plotterfólia – Anyagában színes matrica, melyből formákat, betűket vágunk, kirakatok, autók díszítésére tökéletesen alkalmas. Kültéren és beltéren is felhasználható.

Nyomtatott matricák – Kis mérettől egészen a hatalmasig kínáljuk többféle felhasználásra. A matricákat digitálisan nyomtatjuk, UV álló festékkel. A nyomat bármilyen formára vágható, riccelhető. Táblák, kirakatok, ajtók, fal dekorálására, vagy autók matricázására is alkalmas.

One Way Vision / Perforált ablakfólia – Üvegfelületek dekorálására kínáljuk, tökéletes kirakatok, üvegajtók díszítésére. A fólián bentről tökéletesen kilátni, viszont kívülről kiváló takarást biztosít. Nagyon népszerű dekorációs megoldás, formára vágható, teljes értékű reklámfelület.

Homokfúvott matrica – Vízálló matrica, kültérre és beltérre egyaránt alkalmas. A matrica a fény áteresztésére képes, viszont a belátást megakadályozza.

Víztiszta matrica – Víztiszta matricáinkat UV álló festékkel, fehér alányomással, vagy anélkül készítjük. Teljesen átlátszó matrica, kívülről vagy belülről is ragasztható, formára vágható, riccelhető. Főként üveg és plexi alapanyagok dekorálására ajánljuk, de bútorok díszítésére is tökéletesen alkalmas.

Könnyen visszaszedhető matrica – Elsősorban beltérre ajánljuk, mérete tulajdonképpen bármekkora lehet. Visszaszedhető ragasztóval van ellátva, könnyedén eltávolítható, ám eltávolítás után újra már nem használható. Méretre vágva, akár riccelve is kérhető.

Padlómatrica – Nagy kopásállóságú laminálással készülő fólia, figyelemfelkeltő reklámmegoldás üzletekben, kiállításokon, útbaigazításra is tökéletesen alkalmas.

Matrica rendelés országos kiszállítással

Minden matricát személyesen, saját járművel, vagy csomagszállító partnerünk közreműködésével juttatunk el hozzád. A megrendelt matricákat kérésedre a kívánt helyre fel is helyezzük. A kiszállítás díját a termékek súlya és mérete alapján számoljuk. Csomagszállító partnerünk a GLS. 

Dolgozzunk együtt!

Elérhetőek vagyunk levélben is a hello@emolino.hu címen, vagy telefonon a +36 70 949 0094 telefonszámon.
Árajánlat kéréshez kérjük az üzenetküldést használd!