Grafikai szolgáltatásaink

Minőségi, vevőszerző grafikai megoldásokat nyújtunk számodra, a nálunk gyártott anyagaid grafikai munkáit pedig kiemelkedően  kedvező áron végezzük el. Grafikáidat kiváló minőségben készítjük, gyártásra küldött anyagaidat pedig ingyenesen ellenőrizzük. Megvalósítjuk elképzeléseidet, vagy kitaláljuk azokat a megoldásokat, melyek sikeressé teszik megjelenéseidet, hirdetéseidet, promócióidat. A tökéletesre törekszünk, biztos lehetsz benne, hogy a kezeink közül kikerülő nyomdai anyagok, és ezzel együtt a készre gyártott nyomatok is hibátlanok lesznek.

Grafikai szolgáltatások - eMolino - kiadvány, könyv, szórólap, katalógus, brosúra tördelés, nyomdai előkészítés, Üzletdekoráció, ártábla, megállítótábla, étlap, szalvéta nyomtatás, névjegykártya, ügyviteli nyomtatvány, céges mappa, logó, plakát tervezés

Vállaljuk:
Kiadványok, cégismertetők, könyvek, szórólapok, katalógusok, brosúrák tervezését, szerkesztését, tördelését és nyomdai előkészítését. A kész terveket nyomdai szolgáltatásaink keltik életre.

Üzletdekorációk, üzletportálok tervezését és kivitelezését.

Ártáblák, megállítótáblák, naptárak, étlapok, egyedi szalvéták tervezését, kivitelezését.

Névjegykártyák, ügyviteli nyomtatványok, céges mappák tervezését, gyártását rövid határidővel, nagy mennyiségben is.

Emblémák, logók tervezését,  pixelgrafikus képek vektorizálását.

Molinó, zászló, plakát tervezését, kivitelezését.

Munkaruha, póló, sapka,  reklámajándék tervezését, készítését.

A katalógusokban, webáruházakban bemutatott termékek esetén nagyon fontos, hogy a vásárlók fókuszában a termékek álljanak. Termékfotóidat javítjuk, körbevágjuk, retusáljuk és életteli árnyékokkal tesszük vonzóvá őket, akár tömegesen is, rövid határidővel.

Ha nem találod a listában a számodra megfelelő szolgáltatást, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, segítünk megtalálni  a megoldást.

Dolgozzunk együtt!

Elérhetőek vagyunk levélben is a hello@emolino.hu címen, vagy telefonon a +36 70 949 0094 telefonszámon.
Árajánlat kéréshez kérjük az üzenetküldést használd!